Història

Des de 1905

AGUSTÍ Y MASOLIVER, S.A. (AMSA) és una empresa centenària fundada l’any 1905 pel senyor Andreu Agustí i Bages, i administrada actualment per la cinquena generació de la família.

Nasqué, com tantes altres empreses de caràcter familiar, d’aquest innat esperit emprenedor de què els catalans ens sentim orgullosos i que ha fet gran el nostre país. I és que la història d’AMSA és part de la història del país. Amb clara vocació europeista, estava predestinada a obrir fronteres quan els Pirineus eren una barrera poc menys que infranquejable. Carreteres obertes o arranjades per AMSA ens havien de portar a la frontera francesa a través de Molló, Portbou, la Jonquera, Llívia i la Vajol, rutes que farien possible endinsar-nos en el vell continent i, alhora, esdevindrien vies per on entrarien milers de turistes.

En circular per les nostres carreteres, és fàcil veure el logotip d’AMSA, amb una S allargada transformada en autovia, com per pregonar quina és la tasca primordial d’aquesta empresa que, en el decurs d’aquests cent anys, ha sobreviscut a èpoques tan problemàtiques com la Guerra Civil i s’ha adaptat a les noves tecnologies i sistemes de treball.

El mèrit de poder desenvolupar la nostra activitat en el transcurs de tants anys ha estat possible gràcies a l’equip humà del qual sempre ha pogut disposar l’empresa: els directius, l’equip tècnic i el personal d’obra amb gran experiència.